ASSESSORIA FISCAL A BADALONA

Us ajudem perquè pagueu el mínim d’impostos

La fiscalitat de les empreses, pimes i professionals autònoms està subjecta a canvis legislatius i a una necessitat contínua de seguiment i informació per poder actuar, no només en la prevenció, sinó també en l’optimització dels avantatges fiscals.

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Informació Bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: ASINDEM ASSESSORAMENT INTEGRAL D’EMPRESES, S.L. Finalitat: Enviament d'informació i/o comunicacions comercials. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades seguint aquest enllaç.

  He llegit i accepto la política de privacitat.

  Assessoria fiscal a Badalona

  Assessorament fiscal

  Us oferim el que més us convingui en cada moment:

  • Assessorament personalitzat
  • Planificació fiscal
  • Informació sobre obligacions legals
  • Optimització de costos fiscals
  • Reestructuracions empresarials
  • Representació davant d’organismes de comprovació i inspeccions tributàries
  • Valoració d’empreses
  • Fiscalitat internacional
  • Informació constant i actualitzada de les novetats tributàries

  Solucions per al creixement de la vostra empresa

  Com a assessoria fiscal a Badalona, a ASINDEM us oferim un servei integral amb un objectiu important: l’optimització dels costos fiscals.

  Per aquest motiu, donem una importància especial als components de planificació, assessorament i gestió com a característiques bàsiques i distintives del nostre servei.

  Asindem
  Serveis de l'àrea fiscal

  Serveis de l’àrea fiscal

  • Atenció i assessorament personalitzat a les consultes en matèria fiscal, comptable i tributària.
  • Assessorament previ sobre la forma jurídica més adequada per a la creació de noves empreses, tenint en compte les característiques del negoci, els participants i l’activitat que s’ha de desenvolupar.
  • Planificació: anàlisi prèvia, anticipada al tancament fiscal, per avaluar les diverses alternatives i els avantatges corresponents, per poder reduir la càrrega fiscal en els diferents impostos.

  Assessorament en el tancament de l’exercici

  Anàlisi de l’evolució dels marges comercials i de les despeses de personal, conciliació entre la base imposable de l’IVA i els ingressos comptables, registre de la despesa per impost sobre beneficis, càlcul d’amortitzacions, control dels clients de cobrament dubtós, gestió de les provisions i distribució del resultat de l’exercici anterior, comprovació dels comptes amb Hisenda i la Seguretat Social i conciliació del balanç inicial al final de l’exercici.

  tributària

  Actualització en matèria tributària segons les novetats legislatives

  Trasllat de tota la informació fiscal rellevant, amb caràcter periòdic o puntual; difusió de la publicació de normes legals de caràcter general, de modificacions que es produeixin en els criteris interpretatius de l’Administració pública i en els òrgans jurisdiccionals, i dels calendaris d’obligacions formals i fiscals, entre d’altres, mitjançant circulars o butlletins.

  Més serveis dins de l’àrea fiscal

  • Declaracions-liquidacions: estudi, confecció i presentació, tant anual com trimestral o mensual, davant les administracions estatal, autonòmica i local.
  • Anàlisi impositiva en les reestructuracions empresarials en cas de creació de societats, transformacions, fusions, escissions o liquidacions.
  • Anàlisi impositiva en inversions immobiliàries i financeres.
  • Inspeccions tributàries: assistència, defensa, contestació a requeriments, liquidacions i recursos en tots els impostos i davant qualsevol organisme.
  • Valoració d’empreses: estudi i confecció de l’informe de valoració en cas de venda o altres operacions societàries.
  • Fiscalitat internacional: constitució i manteniment de societats mercantils a l’estranger i anàlisi dels convenis internacionals de doble imposició corresponents.
  àrea fiscal

  Asindem

  El nostre tarannà és emprendre qualsevol assumpte que ens puguin plantejar, sempre basant-nos en l’experiència i la prudència que ens caracteritza, per oferir al client el que més li convé en cada moment.
  Contacta
  Asindem

  Què diuen els nostres clientes de nosaltres?

  Molta professionalitat i sobretot amb un gran equip humà al darrera. Destaca la seva implicació i gran rapidesa. Gràcies.
  NP
  NP
  3. Diciembre, 2021.
  Muy satisfecha con el servicio ofrecido, han respondido a todas mis dudas de manera profesional y educada. No dudaré en recomendarla a mi circulo o volver a contactar en caso de necesitarlo en el futuro. 100% recomendable.
  Ana Fernández Benedicto
  Ana Fernández Benedicto
  2. Diciembre, 2021.
  Llevo tiempo trabajando con ellos y todo es muy profesional. rápido y eficiente. Si queréis hacer las cosas bien, esta es vuestra Asesoría., sin ninguna duda.
  F.Javier Sanchez Catalan
  F.Javier Sanchez Catalan
  17. Noviembre, 2021.
  TRANQUIL·LITAT. És el resum de l'experiència viscuda amb aquesta empresa. Només has de preocupar-te de fer la teva feina. Ells se n'encarreguen de tot: nòmines, tributs, comptabilitat, temes legals, etc. Saps que de tot allò que representa un escull per a la teva productivitat, ells se n'encarreguen. Satisfet, és poc. Sobre tot i també, molt alleugerit. Recomanat 100%.
  Rubèn
  Rubèn
  15. Noviembre, 2021.
  Molt bona atenció personal.
  ADOLFO LUIS RUIZ IBIRICU
  ADOLFO LUIS RUIZ IBIRICU
  3. Febrero, 2020.