ASSESSORIA LABORAL A BADALONA

T’ajudem a que paguis el mínim en impostos

Com a Assessoria Laboral a Badalona, oferim un servei que s’adapta a cada necessitat, amb un assessorament personalitzat per a cada empresa.

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Informació Bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: ASINDEM ASSESSORAMENT INTEGRAL D’EMPRESES, S.L. Finalitat: Enviament d'informació i/o comunicacions comercials. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades seguint aquest enllaç.

  He llegit i accepto la política de privacitat.

  Assessoria Laboral a Badalona

  Assessorament Laboral

  Com a serveis integrats en aquesta àrea oferim els següents:

  • Planificació de plantilles i estructures salarials.
  • Gestió de RH.
  • Adequació de les cotitzacions a la seguretat social d’acord amb les normatives vigents i conciliació d’aquestes.
  • Assessorament, preparació i redacció de contractes específics per a cada empresa.
  • Assessorament preventiu i negociació en conflictes amb treballadors, assistint i representant l’empresa en tot moment.
  • Assistència lletrada en procediments judicials.

  Solucions per al creixement de la vostra empresa

  A ASINDEM comptem amb un equip de professionals altament qualificats, experts en assessoria laboral i consultoria de recursos humans. Els nostres serveis se centren en empreses, pimes i autònoms.

  Asindem
  Serveis de l'àrea laboral

  Serveis de l’àrea laboral

  • Nòmines i cotització a la Seguretat Social. Inclou totes les modificacions i variacions produïdes durant el mes, així com les actualitzacions derivades de les novetats legals (convenis col·lectius, bases i tarifes de cotització, regularitzacions, retencions…). Les vostres nòmines confeccionades sempre a temps i amb totes les incidències aplicades degudament.
  • Resum de costos i comptable. Desglossament del cost de l’IRPF, la Seguretat Social i la nòmina de cada treballador per facilitar la feina a les persones que gestionen l’àrea de recursos humans, així com tota mena de llistats, estudis, comparatives… personalitzats segons les necessitats de l’empresa.
  • Contractes i pròrrogues. Exposem i estudiem les diferents possibilitats contractuals que la llei permet, per triar la més adequada per a cada cas, aprofitant les bonificacions de la Seguretat Social. A més, fem el seguiment i control de la finalització dels contractes que hi ha en curs amb l’antelació deguda per decidir-ne la continuació o extinció.

  Més serveis de l’àrea laboral

  • Contractes i retribucions per a directius. Assessorament en la contractació de directius i disseny de polítiques retributives (stock options remuneracions pluriennals, retribucions en espècie: assegurances mèdiques i de vida, plans de pensions, vehicle, habitatge…)
  • Mediació, assessorament i intervenció en pactes individuals i d’Empresa.
  • Assessorament i defensa legal. Gestió d’acomiadaments, sancions i amonestacions al personal contractat de l’empresa. Defensa i representació davant el CMAC i Jutjat social en el cas de conflictes originats entre empresa i treballador que donin lloc a demandes judicials, representant als clients davant qualsevol conflicte. Mediacions, negociacions i conciliacions individuals.
  • Assessorament, intervenció en les negociacions i gestió de procediments de ERE i ERTO.
  Laboral
  Inspeccions laborals

  Inspeccions, recursos, auditoria i gestió

  • Inspeccions laborals. Representació dels interessos dels nostres clients davant els organismes de recerca i comprovació de l’Administració laboral.
  • Recursos laborals i de seguretat social davant l’Administració i els tribunals.
  • Auditoria laboral. Anàlisi de la gestió de les relacions laborals, per comprovar si s’ajusten a la normativa. Estudi exhaustiu de l’empresa en l’àrea laboral, amb la finalitat d’aconseguir la descripció i el diagnòstic de la situació actual. Presentació de propostes i modificacions necessàries. Programació per a la implantació immediata a fi de prendre les mesures adequades per donar compliment a la normativa vigent i recomanacions per optimitzar la gestió.
  • Serveis per a la millora de la gestió. Càlcul de costos de personal de nova incorporació, realització de simulacres de nòmines amb diferents opcions, càlculs d’absentisme i gestió d’incapacitats per malaltia comuna, maternitat, accident de treball i malaltia professional.

  Altres serveis de l’àrea laboral

  L’àrea laboral és una àrea complexa que requereix, a més, moltes altres gestions relacionades i d’implicació tributària, preventiva i social, entre les quals destaquen:

  • Recàlcul i adequació periòdica de les retencions d’IRPF que s’apliquen a cada treballador segons la seva situació familiar i altres circumstàncies. Confecció i presentació de declaracions trimestrals de retencions per rendiments del treball personal practicades a compte de l’IRPF (model 111) incloses les retencions practicades sobre els rendiments d’activitats professionals i empresarials. Confecció i presentació del resum anual de retencions efectuades a compte de l’IRPF (model 190).
  • Presentació d’ofertes al SOC.
  • Confecció d’enquestes de conjuntura laboral.
  • Contractació de serveis de prevenció.
  • Estudi, càlcul i sol·licitud de prestacions a la Seguretat Social (desocupació, jubilació, invalidesa…).
  • Gestió de la mobilitat de treballadors a l’estranger.
  Laboral

  També us ajudem amb

  • Estrangeria. Assessorament, estudi, confecció i presentació d’expedients d’estrangeria, inicials de permís de treball i residència i precontractes per a la contractació de personal estranger.
  • Registre retributiu i anàlisi de la bretxa salarial.
  • Assessorament tècnic i elaboració de Plans d’igualtat.

  Asindem

  El nostre tarannà és emprendre qualsevol assumpte que ens puguin plantejar, sempre basant-nos en l’experiència i la prudència que ens caracteritza, per oferir al client el que més li convé en cada moment.
  Contacta
  Asindem

  Què diuen els nostres clientes de nosaltres?

  Molta professionalitat i sobretot amb un gran equip humà al darrera. Destaca la seva implicació i gran rapidesa. Gràcies.
  NP
  NP
  3. Diciembre, 2021.
  Muy satisfecha con el servicio ofrecido, han respondido a todas mis dudas de manera profesional y educada. No dudaré en recomendarla a mi circulo o volver a contactar en caso de necesitarlo en el futuro. 100% recomendable.
  Ana Fernández Benedicto
  Ana Fernández Benedicto
  2. Diciembre, 2021.
  Llevo tiempo trabajando con ellos y todo es muy profesional. rápido y eficiente. Si queréis hacer las cosas bien, esta es vuestra Asesoría., sin ninguna duda.
  F.Javier Sanchez Catalan
  F.Javier Sanchez Catalan
  17. Noviembre, 2021.
  TRANQUIL·LITAT. És el resum de l'experiència viscuda amb aquesta empresa. Només has de preocupar-te de fer la teva feina. Ells se n'encarreguen de tot: nòmines, tributs, comptabilitat, temes legals, etc. Saps que de tot allò que representa un escull per a la teva productivitat, ells se n'encarreguen. Satisfet, és poc. Sobre tot i també, molt alleugerit. Recomanat 100%.
  Rubèn
  Rubèn
  15. Noviembre, 2021.
  Molt bona atenció personal.
  ADOLFO LUIS RUIZ IBIRICU
  ADOLFO LUIS RUIZ IBIRICU
  3. Febrero, 2020.