Assessorament integral d’empreses des de 1995

ASINDEM, Assessorament integral d’empreses S. L.

Fundada el 1995, ASINDEM es dedica a l’assessorament empresarial i aporta solucions pràctiques i objectives per als negocis i la seva presa de decisions, tant les del dia a dia com aquelles que requereixen una atenció especial.

ASINDEM és un despatx especialitzat, on el client és sempre la nostra prioritat, i constituït per un equip consolidat de professionals amb titulació universitària, alta qualificació professional, esperit de servei i anys d’experiència.

Oferim un servei d’optimització de la gestió empresarial dirigit amb rigor ètic i professional que fa d’ASINDEM un despatx competent i diligent, amb una estructura i procediments encaminats a informar amb claredat els nostres clients, per potenciar el seu grau de confiança.

Els nostres clients abasten un ampli espectre d’activitats empresarials amb diferents riscos potencials i organitzatius que han de prevenir-se mitjançant la implantació individualitzada de procediments interns i innovacions tecnològiques que permetin obtenir resultats òptims, i donar així un valor afegit a les seves activitats.

Ens distingeix una feina ben feta durant aquests 20 anys no només a Badalona, sinó també en altres àmbits territorials més amplis. A més de l’oferta de serveis d’alta qualitat i responsables, planificats i adreçats a prestar assessorament professional personalitzat d’acord amb les necessitats de cada client i en correcta aplicació de la normativa vigent i les seves peculiaritats.